Dibuixa Online

Pintar Targetes de Nadal

Targetes de Nadal

Una de les tradicions nadalenques més esteses pel món era la d'enviar targetes de felicitació a amics i familiars per desitjar-los bones festes per correu. Es tractava de boniques targetes decorades o impreses amb motius nadalencs. Setmanes abans de l'arribada de les festes començava la feina de preparar les targetes i escriure-hi el missatge. Una vegada preparades es posaven dins d'un sobre en el que s'havien escrit les dades postals de la persona a qui li volies enviar, juntament amb les dades del remitent al revers. Per tal que l'enviament arribés al seu destinatari s'havia de franquejar el sobre, o sigui enganxar-hi el segell amb el valor corresponent a l'enviament, i dipositar-lo en una oficina o bústia de recollida del servei de correus.
Degut a l'aparició dels correus electrònics, les xarxes socials i els nous sistemes de missatgeria instantània la tradició d'enviar les targetes de Nadal s'està perdent. Ens sembla que es tracta d'una bonica tradició que seria interessant mantenir i per aquest motiu hem preparat la nostra gran col·lecció de targetes de felicitació nadalenques. Gràcies a les noves possibilitats d'enviament ja no cal tenir tanta previsió en la preparació de les targetes, doncs aquestes arribaran al seu destinatari de manera pràcticament instantània. Amb el correu tradicional s'havia de preveure enviar-les amb el temps suficient de manera que arribessin a destinació abans de les festes. Moltes vegades els serveis de correus quedaven co·lapasats a la temporada nadalenca degut a que el volum d'enviaments era molt gran.
Actualment encara hi ha persones, empreses i institucions que envien les seves felicitacions nadalenques de manera tradicional, a través del servei postal. Amb les nostres targetes de felicitació preparades per acolorir i personalitzar, podràs enviar-les en format tradicional de paper o virtualment per email. Disposem de molts models de targeta de Nadal amb diferents dibuixos decoratius i el text Bon Nadal en diferents idiomes. Tenim també unes altres targetes de felicitació en un únic idioma amb el text Bon Nadal i Feliç Any Nou. Aquestes targetes tenen la seva versió en els diversos idiomes.