Dibuixa Online

Pintar Reis Mags d'Orient

Reis Mags d'Orient

Els Reis Mags d'Orient són els tres personatges que apareixen al Nou Testament de la Bíblia que va arribar a Betlem guiats per una estrella per conèixer el Nen Jesús. Segons la tradició aquests tres Mags van oferir al Déu Nascut obsequis con or, encens i mirra. Els tres reis són Melcior, el rei blanc i el més ancià; Gaspar, el rei ros de mitjana edat i Baltasar, el rei negre i el més jove de tots tres. Aquests tres personatges bíblics simbolitzen a tota la humanitat.
Els tres Mags d'Orient van viatjar amb els seus camells durant molt temps a través del desert seguint una estrella màgica que els guiava des del cel fins el lloc on trobarien al Nen Jesús. Els Reis anaven vestits amb precioses túniques i capes i amb els caps coberts amb turbants o corones. Els seus camells també portaven boniques mantes i arnesos.
L'escena de l'Adoració dels Reis Mags es coneix també com la Epifania i s'ha representat freqüentment en l'art cristià al llarg de tota la història. La festa de la Epifania en la religió catòlica es celebra el dia sis de gener, els dia de Reis.
En alguns països existeix la tradició de que els nens rebin regals durant la nit de Reis, la vigília del dia de Reis, tal com va rebre Jesús els obsequis dels tres Mags arribats d'Orient. Els tres Reis reben l'ajuda dels seus nombrosos patges per poder repartir tots els regals durant aquesta màgica nit.
Aquí els nens i les nenes podran trobar bonics i variats dibuixos per pintar dels Reis Mags. Des del viatge a peu o en camell pel desert seguint l'estel fins el moment de l'adoració i l'entrega dels regals davant els Nen Jesús.