Dibuixa Online

Pintar Regals de Nadal

Regals de Nadal

En moltes llars durant la nit de Nadal apareixen regals per tota la família com per art de màgia. Unes vegades es tracta de capses perfectament embolicades amb paper, inclús decorades amb cintes i llaços, altres vegades els regals apareixen dins d'un gran sac o una gran bossa. Alguns regals, els més grans, com les bicicletes o altres joguines de grans dimensions, acostumen a aparèixer tal qual, sense cap envoltori. Encara que en algunes ocasions poden lluir algun detall decoratiu com una cinta en forma d'un bonic llaç.
La il•lusió dels nens i dels grans per obrir els esperats regals nadalencs fan que la nit de Nadal i la nit de Reis siguin molt curtes. Els nervis dels més petits de cada casa provoquen que es despertin molt aviat, a primera hora del matí, i es llevin del llit per anar a veure que és el que hi ha sota l'arbre o dins dels mitjons o dins les sabates que havien deixat a costat de la llar de foc. Segons altres tradicions els obsequis també es reben en altres moments durant les festes nadalenques.
Tenim molts i variats dibuixos de regals de Nadal per pintar. D'aquesta manera els nens podran passar una bona estona somiant en els obsequis que rebran durant les festes. Els regals de Nadal acostumen a ser els més esperats i anhelats per tothom. A vegades poden aparèixer alguns regals sorpresa que no eren a les llistes dels desitjos dels membres de la família.