Dibuixa Online

Pintar Nens i nenes per Nadal

Nens i nenes per Nadal

La quitxalla és qui més gaudeix del Nadal. La il·lusió es reflecteix a les seves cares quan s'acosten aquestes felices festes. Les festes nadalenques es corresponen sempre amb uns dies de vacances escolars i per aquest motiu l'alegria dels més petits i sobretot dels que ja són més grandets és encara més gran. Els nens i les nenes gaudeixen molt dels preparatius de les celebracions bé sigui a l'escola amb els seus companys de classe seguint les indicacions dels mestres, bé sigui a casa amb la seva família.
Aquí trobaràs molts i variats dibuixos amb els nens realitzant diferents activitats relacionades amb el Nadal. Tots aquests dibuixos es poden imprimir en paper i acolorir de la manera tradicional o bé pintar en línia des de l'ordinador i enviar per correu electrònic.
Els nens que preparen l'arbre, el pessebre i les decoracions nadalenques. També passen aquests dies de les vacances de Nadal jugant i visitant al Pare Noel amb els seus pares. Molts nens canten cançons de Nadal, nadales, durant aquestes festes. Els més petits de la família somnien amb els regals que els agradaria rebre per Nadal. Finalment les nenes i els nens descobreixen i obren els regals de sota l'arbre de Nadal.