Dibuixa Online

Pintar Galetes de Nadal

Galetes de Nadal

En la rebosteria típica de les dates nadalenques hi ha dolços propis de cada país i regió. Aquí podràs trobar les tradicionals galetes de Nadal. Es tracta de galetes amb diferents formes relacionades amb el Nadal, fàcils de reconèixer per tots i que agradaran molt a la quitxalla més petita. Les decoracions de les galetes realitzades amb sucres glacejats i xocolata complementen la forma fent-la més atractiva i apetitosa. Decorar les galetes nadalenques pot ser un divertit entreteniment pels nens.
Es poden trobar galetes amb moltes formes com un cor, un arbre de Nadal, l'estel de Betlem, una campana, un cristall de gel, un mitjó pels regals, una caseta, la capsa d'un regal de Nadal i la figura d'un home. Les formes de les galetes poden ser moltes més, altres idees serien una estrella simple, un bastonet de caramel, un àngel, una bola de Nadal, un ninot de neu i la cara del Pare Noel. I totes aquelles que et vinguin al cap i aconsegueixis fer retallant la massa de les galetes amb un motlle o amb un mètode més manual.
Els ingredients d'aquestes galetes poden ser diversos segons les receptes tradicionals, des de les de pa de gingebre fins les que incorporen altres espècies com la canyella o fruits secs com l'ametlla. Moltes famílies disposen de la seva pròpia recepta de les galetes de Nadal doncs la han anat adaptant als seus gustos i preferències.
Aquestes divertides galetes també es poden utilitzar com a decoracions nadalenques per l'arbre. Imprimeix, pinta i retalla els dibuixos de les galetes personalitzades per poder decorar casa teva, també pots penjar els dibuixos de les galetes en el teu arbre per les festes de Nadal.
1