Dibuixa Online

Pintar Animals a Nadal

Animals a Nadal

Els nens i les nenes sempre han tingut una gran connexió amb els animals. Per aquest motiu és evident que la combinació d'animals i Nadal és garantia d'èxit absolut entre el públic infantil.
Disposem de gran quantitat de dibuixos amb els més diferents animals com a protagonistes de diverses escenes nadalenques. Aquests dibuixos per pintar sempre han estat molt atractius i simpàtics pels infants per la preparació i com a entreteniment de les festes de Nadal.
Aquí podràs trobar molts animals amb el típic barret del Pare Noel: ratolins, gats, gossos, cavalls, pingüins, óssos, elefant, tortuga, castor i ocell. D'altres animals amb ornaments i regals nadalencs. Típiques escenes nadalenques familiars protagonitzades per animals com una família d'ossets amb l'arbre de Nadal i una família de conillets a la taula celebrant el Nadal.
Alguns d'aquests dibuixos són d'animals antropomòrfics, és a dir, animals amb característiques i actituds humanes. Per exemple, animals realitzant tasques pròpies dels homes o animals vestits amb robes pròpies dels éssers humans.