Dibuixa Online

Pintar Àngels nadalencs

Àngels nadalencs

Aquí trobareu un gran assortiment d'àngels per les decoracions nadalenques. Des d'àngels cantant fins a àngels tocant diferents instruments musicals com una campana, una arpa, una trompeta o un violí. Passant per àngels amb trineus, àngels amb espelmes i altres ornaments de Nadal. Fins els més típics angelets damunt els núvols i en un cel estelat. La figura de l'àngel que apareix en les tradicions nadalenques acostuma a ser un nen amb ales.
Els àngels són éssers sobrenaturals o espirituals que segons algunes religions serveixen a Déu i actuen com a missatgers de Déu i intermediaris entre Déu i els homes. La paraula àngel prové de la paraula llatina angelus que ha derivat de la paraula grega ángelos, el significat de la qual és missatger. Es tracta de criatures immortals d'una absoluta puresa. Els àngels acostumen a representar-se com a joves éssers humans perfectes amb ales de plomes a les seves espatlles malgrat ser criatures incorpòries. Altres vegades la seva representació és simplement un halo o raig de llum.
Segons la tradició cristiana existeixen diverses categories d'éssers angelicals segons la seva proximitat o llunyania respecte a la divinitat. Les categories més conegudes són les que segueixen a continuació. Els àngels serien la categoria més allunyada de Déu i més propera als homes. Els arcàngels són els encarregats d'anunciar els misteris. Els querubins que vigilen el tron del Senyor. Els serafins que envolten el tron de Déu i representen la saviesa divina.
Entre els àngels més propers als humans es distingeixen els àngels de la guarda o àngels custodis, els que s'encarreguen de vetllar per cadascun dels individus. La figura de l'àngel apareix en diversos passatges bíblics com l'anunciació i el naixement de Jesús, l'infantesa, la predicació i la resurrecció de Jesús. Segons la Bíblia també existeixen els àngels caiguts, els dimonis, aquells que van ser expulsats del Cel i viuen a l'Infern.
La tradició islàmica també creu en l'existència dels àngels i els dimonis. Mentre els primers són éssers lluminosos, alats i únicament visibles pels profetes. Els segons són éssers malignes i destructius.